Koncert i Ejerslev Kirke

Torsdag 28. november kl. 19.00 · Koncert i Ejerslev Kirke med Helen Davies (harpe) og Lars Kristensen (violin). Alle er velkomne.

Helen Davies er født og opvokset i Wales og uddannet ved University of Birmingham. Hun har været soloharpenist ved operaen i Göteborg og i det irske radioorkester (RTE Dublin). Fra 1983 til 1989 var hun docent ved The Royal Irish Academy of Music i Dublin. Hendes store interesse for kammer- og folkemusik har hun bragt med fra Dublin til København, hvor hun nu bor. Helen Davies rejser jævnligt til Irland som solist og lærer. Hun er særligt knyttet til den irske komponist Shaun Davey.

Lars Kristensen er født og opvokset i Hurup Thy, hvor han som 18-årig begyndte at spille til folkedans. Han var med til at starte spillemandsorkesteret Thy Folk, og spillede herefter violin i Rumlekvadrillen i seks år. Elev hos professor Henrik Sachenskjold på konservatoriet i Aarhus fra 1976 -78 og herefter studier hos violinvirtuosen Anker Buch. Lars Kristensen har siden 2000 drevet en omfattende koncertvirksomhed i Danmark, Irland og USA – hovedsageligt med irske musikere.