Velkommen

På Nordmors er vi så heldige at have en helt enestående natur med alt fra lave strandenge til molerskrænter, agerland og skov. Vi har fjorden på tre sider med gode badesteder og rig mulighed for lystfiskeri. Vi har historiske/mytiske steder og seværdigheder som Skarregård, Kong Fegges Grav og Fossil- og Molermuseet med fantastiske fund.

På Nordmors er der aktive lokalsamfund, som igangsætter og gennemfører projekter. Her kan blandt andet nævnes Ejerslev Havn, Hundsø, vådområdet Biskæret, Byparken i Sejerslev og badebroen ved Skranderup. Desuden Fremtidens Landskaber og Feggeklit – med historien om Amled.

Nordmors er et godt sted at besøge og udforske. Gå på opdagelse i Nordmors.dk – find information om alt fra aktiviteter og projekter til natur og dyreliv, seværdigheder, overnatningsmuligheder, spisesteder, indkøb, virksomheder, praktisk information vedr. transport og meget mere.

Nordmors.dk er blevet til som et markedsføringsorgan for HEJS, foreningen til Nordmors’ fremme. HEJS = Hesselbjerg, Ejerslev, Jørsby, Sejerslev.

Siden er et oplagt sted at søge oplysninger og information om vores skønne lokalområde, om aktiviteter, tiltag og meget mere. Vi opfordrer alle til at levere materiale til siden såvel som at bruge den aktivt.


Med håb om stor interesse, på vegne af nordmors.dk

Nordmors beboerforening


Karin Andersen, webmaster
ka(at)finnnygaard.com