Nordmorskoret

Nordmorskoret er et blandet kor, som pt. tæller 32 medlemmer i aldersgruppen 35-80 år. Korets sæson indledes typisk første onsdag i september med indøvning af repertoiret til julekoncerterne, og efter nytår starter indøvning af repertoiret til den traditionelle forårskoncert i Det Ottekantede Forsamlingshus i begyndelsen af april. Før denne forårskoncert afholder vi, hvad vi kalder “storeøvedag”, hvor vi samles en lørdag fra kl. 10.00 til kl. 16.00 med en professionel korleder (kordoktor) før sidste afpudsning inden koncerten.

Der øves i Sognehuset hver onsdag aften fra kl. 19.30 til kl. 22.00. Ud over at øve drikker vi kaffe sammen. Det sociale sammenhold skal jo også plejes, hvilket prioriteres højt foruden sangen.

Der afholdes en afslutningsaften før jul, hvor kormedlemmernes ledsagere er inviteret med, og efter forårskoncerten ligeledes afslutningsaften/evalueringsaften. Der er næsten 100 procent tilslutning til disse hyggelige sammenkomster, som yderligere styrker sammenholdet; vi kommer til at kende hinanden endnu bedre.

Der er en pæn fordeling i stemmerne; sopran, alt, tenor og bas. Således er vi sangbare i fire stemmer, hvilket betyder, at sangvalget er meget bredt – fra Kim Larsen, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen til Erik Sommer mfl.; musical sange og naturligvis salmer til vore kirkekoncerter.  

Vi har typisk 4-5 koncerter om året, hvoraf de 3-4 er julearrangementer i kirker/forsamlingshuse. I flere år har vi haft koncert på Skarregård i forbindelse med museets julearrangement.

Vi tager meget gerne imod nye medlemmer i koret. Så alle, der har lyst til at se/høre mere omkring Nordmorskoret, er meget velkomne til at møde op til vore øveaftener i Sognehuset i Sejerslev onsdage kl. 19.30.

Mere info kan fås ved henvendelse til:
Korleder Flemming Svenstrup, tlf. 9775 1128
Gunnar Søndergaard, tlf. 2324 0311